Wednesday, December 11, 2013

Introducing Linda Jolene Angelina Tolin!


Tuksua vituttaa taas kerran. 

Bisnekset menevät päin persettä, puoli perhettä on joukkopsykoosissa ja Petri-Prinsessa meni julkaisemaan Tuksun yksityisviestit näätäkansalle netissä! Kaikki naurettavat oikeusjutut ja muut väärinkäsitykset ovat verottaneet Tuksun keikkakysyntää ja Tuksua myös korpeaa ihan saumattomasti myös se että Kooma-Julian perse ei enää mene kaupaksi entiseen malliin, omasta perseestä nyt puhumattakaan. Kaikki on kateellisten näätien ja muiden stalkkereiden syytä. Ja Arton. Taika-Gorillakin on ollut lepositeissä jo kohta toista kuukautta! Mikä on ongelmasi, Taika-Gorilla?

Hyviäkin uutisia on! Tuksu on päättänyt muuttaa nimensä ja ilmeisesti asia on jo vireillä maistraatissa. Tuksua on vituttanut se että häntä kutsutaan Tuksuksi ja Tunkiksi ja Tunkioksi koska eihän ruotsalaisia miljonääriäitejäkään kutsuta Mongazatameiksi! Tuksu tulee näinollen juomaan, eikun luomaan brändinsä uudelleen nimellä Linda Jolene Angelina Tolin

Siis aivan suoraan nerokas nimi! Linda Jolene Angelina Tolinista ei todellakaan voi vääntää mitään ilkeämielisiä lempinimiä, esim. sellaisia kuten Tollo ja Tonkka. Siis jos joku vielä sitten kutsuu Tuksua Tolupääksi tai Zouliin-Touliiniksi niin siitä tulee vähintään sadantonnin sakot ja kuusi vuotta linnaa rangaistukseksi!  

Kun tuota nimeä analysoi neljän ällän arvoisesti niin saattaa huomata että Tuksu kehitteli sen varsin glamourisista aineksista. Linda tietysti viittaa Linda Lampenius-Brava-Culbergiin joka kyykkyviulutteli itsensä suoraan Hugh Hernerin kartanoon, eli juuri sinne Jenkkisten kuumimpaan ja rikkaimpaan keskiöön. Jolene taas on erään toisen isotissisen blondin klassikkokappale jossa nimetön naishenkilö anelee Jolenea jotta tämä ei veisi naisen äijää. Kyseinen kappale on ilmeisesti Tuksulle erittäin rakas, sillä on sanomattakin selvää että kaikki miehet siviilisäätyyn ja Facebook-statukseen katsomatta ovat lääpällään Tuksun lätinäpepun edessä. Angelina taasen viittaa Angelina Jolieen, joka itsekin on kunnostautunut varattujen miesten saalistamisessa; ja tottakai Tuksu sielunkumppanin tunnistaa, etenkin huulista jotka ovat täysin Homer Simpsonin tyylissä. 

Tuksun uusi sukunimi Tolin on tässä jupakassa se todellinen villi kortti. Mistä Tunkio kehitteli moisen nimen? Onko kyseessä oikeasti Tuksun oma aivoitus, vai onko nimen takana joku muu, kenties yksi Huojuvista Homoista? Onko mahdollista että hovikampaaja Immonen kehitteli Tolin nimen kiitokseksi saatuaan armahduksen Tampereen aitotallin keskitallin passintuhoamiskeikasta? 

On sanomattakin selvää että Linda Jolene Angelina Tolin tulee tekemään sen mistä Tuksu ei voinut kuin haaveilla: voittaa näädät oikeudessa, levyttää listaykköshitin ja menee naimisiin Mickey Rourken kanssa! 

Vielä kun Kooma oppisi pelaamaan sen insuliinipiikin kanssa niin kaikki olisi nii-in täydellistä. Ja harmaat suomalaiset tukehtuisivat kateuteensa. 

Tuksun logiikkaa.

No comments:

Post a Comment