Thursday, January 2, 2014

Tuksun Jouluterveiset!


Iltahuora-portaalin ulkomaankirjeenvaihtaja Rourke tavoitti Johanna "Tuksu" Tukiaisen Tukholmasta jossa hän on ollut viettämässä perhejoulua. Tuksun mukaan joulunvietto sekä uuden vuoden vastaanotto ovat menneet vähintäänkin harmonisissa merkeissä. 

"Olemme viettäneet täällä ihan mieletöntä aikaa äitini ja siskojeni kanssa, ja Juha on myös täällä. Juha osaa laulaa ihan uskomattoman hyvin joululauluja. Minä soitin Itä-Helsingin musiikkiopistossa 3/3 tutkinnon pianolla ja olemme kaikki tosi lahjakkaita," Tuksu toteaa.

Yhdessä vietetty laatuaika on mennyt kuin siivillä, mutta hiljattain menehtynyt Julia-sisko ei ole ollut kaukana Tukiasten ajatuksista. "Olemme muunmuassa kuunnelleet paljon Julian lempimusiikkia youtubesta kuten Selenaa, Bryan Adamsia ja Foreignersia," Tuksu kertoo. 

Tuksulla on Tukholmassa mukanaan kaikki rakkaat koiransa sekä Paris Hilton -possu joka on mm. hauskuuttanut jouluvieraita syömällä kinkkua. Tuksun isä Markku Tukiainen ei kuitenkaan päässyt Tukholmaan joulunviettoon. Asiasta kysyttäessä Tuksu laittaa kytkimen vitoselle ja antaa palaa:

"Isäni joutui suoraan psykoosiin koskien kunnianloukkauskirjaani ja näätien valheita joista monet ovat lestadiolaisia!"

Tuksu suunnittelee kovaa kyytiä Julia-siskonsa hautajaisia joista on tarkoitus tulla "todella Julian näköiset, eli jenkkityylissä ja näyttäviä asuja." Hautajaisten kutsuvieraslista on vielä työn alla, mutta Tuksu kuitenkin ilmoittaa että yksi asia on nyt jo aivan selvä: "Artolla ei ole sinne mitään asiaa. Julia vihasi Artoa koko elämänsä."

Tuksu ja Juha suuntaavat seuraavaksi MAROCCOON (agadir). Juhan mielestä erityisesti Tuksu on lomansa ansainnut: "Moi, joo eliccä Johanna, se on ihana, se on ansainnu tän matcan kosca sillä on ollu niin covaa," Juha toteaa, ja lisää, "ulcomaan miehet, hiör vii cam!! Iik!"

Tuksu sanoo että erityisesti Julian mielestä hänen pitäisi lähteä Suomesta ja etsiä onnea ulkomailta. "Muistan aina Julian viimeiset sanat. Hän sanoi että minulla on faneja ulkomailla jotka arvostavat tyyliäni ja isoja rintojani. Sieltä elämäni suuri rakkauskin löytyy, jollei se ole siis Mika, tai niin Julia sanoi."

IH-Markku Rourke
Onni löytyy ulkomailta, Tuksu tietää. 

No comments:

Post a Comment