Thursday, March 2, 2017

Nikon ja Sofian ilmapallo puhkesi!


Ilmapallojenjakeluskenessä kuohuu ja kovaa! Huhut kaukaa Etu-Töölöstä kertovat että Niko "Lippismies" Nousiainen ja Sofia "Sofia Jessica" Ruusila eivät ole enää yhdessä!

Ensin Sofia muutti nimensä Ruusila-Nousiaisesta joksikin ihme Blörfiksi ja lähti sitten Dubaihin tyttöporukassa sheikkijahtiin. Nikosta ei Sofian sosiaalisessa mediassa ole kuultu enää pihaustakaan. Missä meni pieleen, Niko ja Sofia? Tosi harmi että se "eräs henkilö" laittoi pariskunnan greencard-hakemukset menemään ja nyt tuli kaamea välirikko ennenkuin muu maailma ehti saada tutustua tähän valovoimaiseen, nyt ex-pariskuntaan.

Nyt kun Lippismies on kupattu tyhjiin niin Sofia Jessicalla on tietysti tarvetta pokata uusi, rikkaampi äijä. Huhujen mukaan Niko on ottanut pikavipin jos toisenkin ylläpitääkseen Sofian kallista lifestyleä ja ostaakseen tälle merkkikamaa jotta voisi sitten laittaa kuvia Instagramiin kallista lahjoista, kun Kim Kardashiankin tekee niin. Ilmapallojenjakeluskenen tietotoimisto tietää kertoa että Sofia onkin päättänyt päästä Cheekin siivelle, tältä kun ei taskurahat lopu ihan heti, toisin kuin Nikolta jolla ei ole enää edes varaa taskuihin. Niko onkin nähty kaupungilla avaimet ja bussilippu kädessä.

On tämä maailma vaan traaginen paikka. Jossain Heinolassa on pieni poika vailla ilmapalloa, vain siksi koska Niko ei kyennyt tarjoamaan Sofia Jessicalle sitä kallista elämäntyyliä johon tämä oli botoxilla kuorutetuissa unelmissaan tottunut. Tuskin Niko yksin niitä palloja lähtee jakamaan, varsinkin kun bensakin maksaa ja prepaidissa ei ole saldoa. Pakko vaan laittaa lippis väärinpäin päähän ja lähteä Esko Eerikäisen luo pelaamaan pleikkaria.

Ihan toista asiaa, nyt kun Johanna "Tuksu" Tukiainen on ryhtynyt evangelistaksi ja brofeetaksi niin on ihan pakko myöntää että Tuksun juttujen seuraamisesta on tullut jokseenkin tylsää. Aina ne samat vollotukset Jeesuksen verestä ja illuminaateista; niin idioottimaista sähellystä että tulee ihan ikävä niitä Dolls-aikoja kun oltiin Julian kanssa naamat milloin missäkin ja setämiehiä pyöri ympärillä. Nyt ei ole kuin Velli.

2 comments:

  1. Näiden Tunkkien ja Niko Sofioiden onni on, että alamäki ei ole koskaan kovin jyrkkä, koska lähtötaso on niin helvetin matalalla. Down shiftaaminen ei tunnu missään kun on jo valmiiksi pohjalla ja elämä on jakanut käteen pelkän musta pekka-kortin.
    T. Strippis

    ReplyDelete
  2. Tässä on hyvä sivusto, jossa on lainojen vertailu pikavippi - Huiput.fi.

    ReplyDelete