Saturday, September 15, 2012

Joonas Tukiainen haastattelussa!!

Markku Rourke -blogin erikoishaastattelussa Joonas Zulu Tukiainen, Suomen lahja Yhdysvaltain rikosoikeusjärjestelmälle. Joonas on myös ansioitunut bloggaaja, monien naisten kaataja ja Johanna Tuksu Tukiaisen hoviräppäri.


Markku: Joonas, olet aiheuttanut jonkun verran närää netissä erinäisille ihmisille. Sinua on sanottu seksistiseksi ja jotkut epäilevät tiettyjen väitteittesi todenperäisyyttä. Miksi näin?

Joonas: Ei se ole mun vika jos niggoilla on pleikkari paskana tai muutenvaan tylsää. Tietyt tyypit vaan vihaa mua koska mä olen oma itseni, Joonas Tukiainen, ja ne ei ikinä pysty olemaan niinku mä.

Markku: Eli sinun mielestäsi kritiikki on aiheetonta?

Joonas: En mä sitä kritiikiks sanois, vähän liian hieno sana tässä yhteydessä. Tosijuttu on kuitenkin se että nää pleksifeissit jotka puhuu musta paskaa on vaan köyhiä ihmisiä joilla on pieni mulkku tai hiekkaa pillussa. 

Markku: Asia selvä. Mikä on nyt tilanne Invisible Jones -levyn kanssa? Koska se on mahdollisesti tulossa markkinoille?

Joonas: Jones on pitkälti purkissa, jotain sopimusjuttuja on vielä tekemättä. Oon snaijannu et juristit on vittumaisimpia tyyppejä tällä pallolla, suomalaisten lisäks. Mulla on vierailemassa monia tunnettuja räbääjiä kuten Gucci Mane, mutta joka riimistä täytyy tehdä sopimus erikseen. 

Markku: Invisible Jones -levyn kannethan on ilmeisesti kuitenkin jo painettu?

Joonas: Hähää, siinä kävi sellainen fiba että ne kannet painettiin ennenkuin lopullinen biisilista oli tehty. Tällä hetkellä Aftermathin, eli mun lafkan varastossa on kolmesataatuhatta (!) kansilehtee joilla ei voi tehdä paskan vertaa koska ne biisit ei ole oikein. Oon aatellu myydä pari Ebayssä ja polttaa loput Halloweeninä!

Markku: Sinut tunnetaan myös armottomana naistenmiehenä. Olisiko antaa mitään vinkkejä kuinka nainen isketään?

Joonas: No naisethan on loppugeimeissä aika basic-kuraa. Ei tarvita kuin iso meisseli, hitosti saldoa tilillä tai ihan saatanan seksikäs pepsodent-hymy. Mulla on noi kaikki.

Markku: Miksi sinä muuten myönsit haastattelun minulle kun kuitenkin tiedät että minä olen näätä?

Joonas: Häh, no kai tästä jotain maksetaan. Eikö makseta? 


Nigga.

No comments:

Post a Comment