Monday, September 17, 2012

Nyt se on tullut todistettua!! Kooma tekee kasvonaamioita!!



Nyt se on tullut todistetuksi että Johanna Tukiaisen yksityishenkilönä julkisuudessa paistatteleva Julia-sisko tekee kasvonaamioita ja vaikka mitä kosmisia operaatioita! Julia on kovasti uskotellut ihmisille Facebookissa olevansa kosmetologi-opiskelija, tai "koululainen," kuten hän itse asian ilmaisee. Jotkut eivät ole oikein juttua uskoneet, mutta nyt tuli vihdoin todiste siitä että kyllä asia näin on!


Kyseinen kuva on ilmeisesti otettu jo jokin aika sitten, sillä Johanna Tuksu Tukiainen on tällä hetkellä Lapissa ex-miehensä Arto Länsmanin nurkissa. Arto on ilmeisesti saanut jostain vähän ylimääräistä rahaa, koska ihan ilmaiseksi Tuksu ei todellakaan Lappiin lähtisi.

Tuksulle ei tietenkään riitä pelkkä Arton palkkarahojen tuhlaaminen, vaan nokkelana naisena hän myös haluaa käyttää Arton Facebook-tiliä itsensä kehumiseen ja muitten ihmisten herjaamiseen. Artolla ei tietenkään ole asiaan mitään sanomista.


Oman itsensä kehuminen "pantavaksi" on tosi noloa, hei jotain rajaa nyt, Tunkki!! Ja että mistäkö tiedän sen ettei kyseessä ole Arto? Arto ei ilmaise itseään lauseilla joissa on välimerkkejä tai enemmän kuin kolme sanaa...

Uskoisin että Tuksun Lapin-loma ja Arton rahat loppuvat taas samaan aikaan. Sen jälkeen Tuksu taas manaakin Arton, eli tuon Lapin alkukantaisen rotakan, alimpaan helvettiin mitä typerimpien herjausten kera. Nämä jutut on nähty jo niin monta kertaa, että mikään ei oikein enää yllätä.

Tosin koomista viihdearvoahan tällä paliskunnalla on vielä ihan kohtuullisesti. Eihän meillä ole mitään parempaakaan nyt kun Taukki-Tuksu kombosta ei tullutkaan kesää (tahi kersaa).

Markku

No comments:

Post a Comment