Wednesday, September 12, 2012

Eka!!



Ihan alkuun täytyy mainita että tämä blogi on jonkinlainen jatke Avoin Kirje Johanna Tukiaiselle-blogille (johannatukiaiselle.blogspot.com), en vaan viitsinyt pitää sitä yllä koska kirjakielellä skriivailtu blogeilu on liian vaivalloista meikäläisen makuun.

Nyt on uusi meininki ja rennommat kuteet. Johanna Tukiainen ja kaikki Tunkkiin/Tuksuun liittyvät lieveilmiöt (ja sivuhenkilöt) ovat edelleen tapetilla, ja tarkoitus on ruotia asioita armoa antamatta...

Kaikille kanssanäädille, nettipoliiseille, faneille, hemaiseville ja muille tirkistelijöille sen verran että olen harrastanut näätäilyä (eli Johanna Tukiaisen toilailujen tutkimista ja sensellaista) suhteellisen aktiivisesti vuodesta 2008. Mahdolliset rosiskeikat voi unohtaa koska asun Pasila Vicen ulottumattomissa, ja mulla olisi idolini Johanna Tukiaisen tapaan muutenkin poissaolopaprut valmiina.

Mutta asiaan. Mihin hittoon se Urban (eli siis tämä ruotsalainen yritysjohtaja joka oli hyvin rakastunut Tunkkiin, Tunkin mukaan...) nyt sitten katosi?!? Jäi ilmeisesti sinne etelänlomalle poreammeeseen tyttäriensä kanssa? Kuten aina, Johanna vaikenee tämänkin asian kuoliaaksi...

No onneksi aina on Arto.

Viikon paras skuuppi oli se että Tunkki kumppaneineen olisi lähdössä Turkkiin Taukin, eli Tauski Peltosen, ravintolaan ilmeisesti jonkinlaisiin töihin. Töihin?! Jos kyseessä ei ole perseenvatkaus tai alkon lipitys niin Tunkki ei todellakaan sellaista duunia tee, ei ainakaan kolmea viikkoa putkeen. Taukki on ilmeisesti ihan pihalla suojattinsa taustoista, mutta Alanya opettaa.

Tunkilla ja Taukilla on muuten paljon yhteistä. Molemmat ovat kunnostautuneet parisuhdeväkivallan ja päihteidenkäytön saroilla, ja kummassakin on aimo ripaus ihka oikeata Eurotrash-junttia. Tunkki-Johanna on viime päivinä yrittänyt parittaa itseään Taukille Facebookissa sisko-Juliana esiintyen.  Ehkäpä romanssin puhkeaminen on vain ajan kysymys.

Mutta valitettavasti aina on Arto.

Palaillaan,

Markku 'Taikamake' Rourke

No comments:

Post a Comment