Friday, September 21, 2012

Tuksun blögistä oppii aina jotain uutta.

Nyt tuli selville se monia pitkään askarruttanut kysymys että mikä onkaan Suomen paskin opinahjo. Sen on aivan pakko olla "Helsingin diakoninen ammattikorkeakoulu!" Kaikkien totuuksien alkulähde Johanna Tunkio Tukiainen kirjoittaa 20.9.2012 ilmestyneessä blogissaan seuraavaa:

"Eräs sairaanhoitajaksi opiskeleva ystäväni kertoi, että hänen opettajansa samassa koulussa olivat kehuneet minua kovasti, että muistavat vieläkin, että olin kuulemma yksi parhaimpia opiskelijoita heidän koulussaan!"

Tukiainen ilmeisesti opiskeli kyseisessä paikassa yhden lukukauden joskus lukion jälkeen (eli yli toistakymmentä vuotta sitten) mutta ei ikinä valmistunut sieltä. Kertoo PALJON paikan tasosta jos opettajat siellä muistelevat vieläkin jotakuta ilman tutkintoa häntä koipien välissä lähtenyttä nuijaa yhtenä parhaista opiskelijoistaan. Kuulemma.

On tietysti mahdollista että Tuksu narraa. Taas kerran. Ja vaan siksi että saisi taas pönkittää omaa egoaan. Muuten, tosi välkkyä laittaa koko skeida jonkun sairaanhoitajaksi opiskelevan ystävän suuhun! 

Eräs minun astronautiksi opiskeleva ystäväni kertoi että Miamissa rahakkaat sedät muistavat vieläkin, että Johanna Tukiainen oli kuulemma yksi parhaimpia prostituoituja heidän kokaiinibileissään. Samainen ystävä kertoi myös että Johanna yhdessä "managerinsa" James Bahamonden kanssa paritti Miamin rahakkaille sedille myös Dolls-ryhmänsä tyttöjä jotka luulivat tulleensa Miamiin toimiakseen ammattimaisina tanssijoina. 

Astronauttiystäväni on tällä hetkellä kuussa ja sieltä on vaikea saada täsmennystä asiaan, mutta onpa tästä samaisesta aiheesta ollut porua ennenkin, esimerkiksi tämä Hymy-lehdessä julkaistu juttu:



On se kiva kun on ystäviä. Niiden suuhun voi laittaa kaikenlaista. 

Markku

1 comment:

  1. Kai tälle tulee jatkoa? Ite pidän tumbas tuhnu.tumblr.com omaa sivua Tuhnulle. Tapani mukaan olin netissä metsästämässä tukkiviihdettä ku tää osu silmään.
    Ihan loistavaa.

    ReplyDelete