Tuesday, January 8, 2013

Rourken ankara paluu!!


Tämä blogi on ollut hiljaa erinäisten kiireiden takia, mutta nyt on pakko kaivaa sulkakynä naftaliinista, ja lähinnä yhden painavan syyn vuoksi. Minä, Markku "Taikamake" Rourke, tunnustan olevani loputtoman kateellinen Laupealle Lahnalle jonka Tuksu on blogikirjoituksessaan kruunannut näätien Adolf Hitleriksi.

Luulisin että edellinen lause saattaa saada ei-näätäpopulaatioon kuuluvat lukijat hämilleen, mutta aikani ei riitä koko Tuksu-saagan uudelleenselostamiseen, ja sanonkin vain että MINÄ olen se kaikkein pahin ja harmain näätä. Joku Hitleri on ihan löllökamaa Taikamakeen verrattuna!!!

Tuksu kyllä mainitsi myös minut edellämainitussa blogikirjoituksessa, mutta hän kutsui minua vanhalla nimelläni (Markku Bahamonde), ja koko minuun liitetty tarina oli täyttä skeidaa. En todellakaan ole mikään "yksinhuoltaja äiti," enkä itseasiassa vihaa Tuksua. Tuksun typeryyksien seuraaminen on vaan rakkain harrastukseni.

Asiaan.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan Raili tullakseen siihen johtopäätökseen että 2013 tulee olemaan Tuksulle aikamoinen liskojen vuosi. On epätodennäköistä että vankilan ovet avautuisivat Tuksulle tänäkään vuonna, mutta on siitä huolimatta selvää että tästä vuodesta ei tule vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttumaan.

Vuosi itseasiassa alkoi jo kunnon nahinalla Sollentunassa: ilmeisesti Tuksu ja Pappamuratti olivat ottaneet yhteen huolella. Sen seurauksena Tuksu (omien sanojensa mukaan) vietti vuorokauden sairaalassa ja Pappamurattia kohtaan on tietysti nostettu kaikkein raskaimmat syytteet mitkä Ruotsin laki vaan pitää sisällään. Mikään muu ei ole tarpeeksi Tuksulle, ja tottakai me uskomme Tuksun sanaan tässäkin asiassa koska hän ei ikinä narraa ketään eikä mistään.

Muutamaa päivää aiemmin Tuksu oli kaikessa epätoivoisuudessaan maanitellut ex-miestään Artoa tulemaan Tukholmaan viettämään laatuaikaa (johon olisi takuulla liittynyt alkoholin lipittelyä ja yksipuolista väkivaltaa). Onneksi Arton toinen aivosolu oli sen verran toimintakunnossa että mies jätti haasteen väliin. Aika ihme muuten että Tuksu vieläkin jaksaa vaivata Artoa kaiken sen paskanheiton jälkeen jonka Angelin kansainvälinen liikemies on jo saanut osakseen.

Tuksulla ei uhoamisestaan huolimatta ole mitään asiaa Miamiin musiikkia tekemään, Kurt Cobainin tai kenenkään muun kuubalaisen mielikuvitushenkilön johdolla. Arton vika. Tuksu ei myöskään pääse Joonas Tukiaisen mukaan Las Vegasin pornomessuille eikä Mammamuratin mukaan Dubaihin. On pakko tyytyä maakuntamatkailuun Pissa-prinsessa Pennan kanssa. Arton vika.

Näädät jatkavat edelleen Tuksun sanomisten ja tekemisten puimista, koska se nyt vaan sattuu olemaan hiton viihdyttävää ajanvietettä. Tuksu tulee viettämään tovin jos toisenkin netin äärellä kiroten näätiä. Arton vika.

Jos Jollashovin kartano menee myyntiin niin Kooma-Julia todennäköisesti muuttaa Ruotsiin Mammamuratin lihapatojen äärelle. Tuksu ei taida olla enää sinne tervetullut, joten hänen pitää värjötellä Albertinkadulla kynttilänvalossa tai lämmitellä suhdetta Arton kanssa päästäkseen Angeliin kymmenen neliön navettaan asumaan. Arton vika.

Siipihomoista Immonen varmaan siirtyy näätien leiriin viimeistään huhtikuussa. Penna hölmömpänä jatkaa Tuksun peesaamista hamaan loppuun asti, eli siihen asti kunnes Tuksu saa umpihyödyttömästä pullasormi-Pennasta tarpeekseen. Tämä tapahtunee alkusyksystä tai viimeistään pikkujouluna.

Tauski Peltonen ei vieläkään lämpene Tuksun pokaamisyrityksille, koska Tauski harrastaa nuorempaa ja kevyempää naisseuraa. Kevytkenkäisyydessä Tuksu tosin olisi todella ihan Tauskin leveysasteilla, mutta flaksi ei käy siltikään koska Tauskille ei ihan mikä tahansa kurppa kelpaa vaikka Tuksulle kelpaisikin. Arton vika.

Kuten odotettua, Kooma-Julian kohmetologiopinnot jäivät kesken liiallisen ryyppäämisen takia. No, ihan hyvä sikäli että ei Julia olisi jaksanut niitä kaikkia latinankielisiä termejä päntätäkään, hänhän on jo täysin oppinut kasvopuunaaja ja tuoteselostaja. Julian diabetestilanne, anteeksi siis diapeettestilanne tuo vuoteen myös lisäjännitystä, koska se säännöllinen insuliinipiikitys on niin tajuttoman vaikeata. Arton vika.

Jos Kooma jatkaa entiseen malliin juoppolallilinjalla niin ei hyvin käy, mutta sehän olisi Tuksulle lottovoitto koska sitten hän voisi esittää marttyyria juorulehtien sivuilla hetken aikaa. Se hypetys tosin taas lopahtaisi nopeasti koska Tuksulla ei kertakaikkiaan ole mitään oleellista syytä paistatella julkisuudessa.

Tuksu on alkoholisoitunut ihratynnyri joka sinnittelee roskajulkisuudessa apinan raivolla. Mitäpä muuta ihminen jolla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä normaalielämään tekisikään?

Arton vika.

Tuksu antaa näädille huutia Facebookissa. Punkkulasi on taas tyhjä.

No comments:

Post a Comment