Monday, January 28, 2013

Siis tosi freekkiä, hei tajuuttekste?

Ihan freekkiä!! Johanna "Tuksu" Tukiaisen freekkisirkus Tuksu ja Huojuvat Homot käväisi Tampereella viime viikonloppuna "keikkailemassa." Tampere on ennenkin ollut Tuksulle silkkaa kryptoniittiä, mutta tällä kerralla mukaan oli saatu ennätyksellinen määrä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ainakin jos tilannekuvauksiin on uskominen.

Itse keikat menivät kuten aina, eli alta arvostelun, mutta kiertueen varsinainen yllätysmomentti koettiin seuraavana päivänä kun pahimmat savupilvet olivat hälvenneet ex-Dolls Dancers CEO:n Tuksun korvien välistä. 

Vähän kello neljän jälkeen alkoi tapahtua. Näätäpalstojen amatöörisalapoliisit aktivoituivat heti kun Tuksu kirjoitti seuraavaa Facebook-sivulleen:  


Freekimpää Tuksun kirjailemaa Facebook-statusta saa hakea muutaman päivän takaa. Siis ettäkö "läppärini rikottum," ja kännykkä, passi ja avaimet oli heitetty "hotellin toistasta huoneesta toiselle aitotalli keskitallin pihalle!!!"? Jopa freekeimmät näädät tajusivat heti että kyseinen status oli kirjoitettu ihan selvinpäin ja täysissä ruumiin ja sielun voimissa. 

Mitä se muuten tarkoittaa että "läppärin kaikki muistitiedot otettu ylös"? Oliko voro kirjoittanut tietokoneen RAM-muistin ja muut tekniset tiedot ylös, kenties vaaleanpunaiseen muistioon? Hyi hemmetti, miten freekkiä! 

Vähän edellisen päivityksen jälkeen Tuksu informoi hidasta siskoaan Juliaa tapahtuneesta:


Siis Tuksun kaikki kännykät varastettiin? Moista päivitystä voisi odottaa joltain miamilaiselta huumediileriltä, mutta sattuhan sitä paremmissakin piireissä. Suurin mysteeri onkin se että kuka kolmesta huojuvasta homosta nakitettiin noukkimaan Tuksun passin jämät vessanpöntöstä?

Tässä vaiheessa siis oli vielä useampi epäilty. Ihan freekkiä, suoraan. Ja Tuksu siis heräsi siihen, että Huojuvien Homojen tukipilari eli Olkalaukkuhomo-Juha tuli ihmettelemään että mitä Tuksun kännykkä tekee ikkunasta katsottuna toisella puolella autotallin kattoa... Sangen epäilyttävää kerrassaan.

Ymmärtääkseen tämän rikoksen raadollisuuden on tärkeätä huomata että "kaikki videot ja kuvat anastettu" läppäristä ennenkuin se oli hajotettu. Vaikea sanoa miten Tuksu sai tietoonsa video- ja kuvavarkauden jos itse kone oli jo ihan paskana siinä vaiheessa kun rikos paljastui?

Onko mahdollista että Tuksun paljon mainostamat pornovideot olivat juuri kyseisellä koneella? Onko mahdollista että joku sekopää suunnitteli koko keikan vain siksi että Tuksun sekstailupätkät saataisiin internet-levitykseen? Kukakohan saisi siitä eniten mediahuomiota, etenkin nyt kun Kupsukin on taas aktivoitunut? 

Kansainväliset mittapuut täyttävän itsesuojeluvaiston omaavana ihmisenä Tuksu alkoi tietysti heti myös suunnitella henkivartijan palkkausta:


Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Tuksu heittää henkivartijakortin pöytään. Tuksun henkeä on ennenkin turvannut sekalainen lauma bodareita ja muita älyn jättiläisiä, mutta ne työsuhteet ovat aina päättyneet nopeasti. Vaikea kuvitella että kukaan täyttäisi ne vaatimukset jotka Tuksu esittää, mutta yksi nimi tulee heti mieleen: Arto Länsman, iskunkestävä sissi Los Angelista. Arto jos kuka nukkuu mielellään Tuksun kanssa samassa hotellihuoneessa ja saapuu (ainakin melkein) kaikille keikoille. 

On huomattavaa myös että hotellin, eli Tampereen Holiday Inn'in henkilökunta on myös epäilyksen alaisena. Useimmat työnantajat eivät yleinsä tee kovinkaan täysimuotoisia taustatutkimuksia ennen uusien työntekijöiden palkkaamista, ja mahdollista tietysti onkin että jokunen näätä on päässyt Holiday Inn'in miesvahvuuteen vuosien aikana.

Oman pikantin lisänsä soppaan lisäsi tietysti myös Tuksu ja Huojuvat Homot -tanssiryhmän itseoikeutettu juontaja Petriina the Princess, mies jolla on munat hukassa mutta sana hallussa. Maanantain valjettua Prinsessa kirjoitti kokonaisen blogin aiheesta. Kyseisen eepoksen kirkkainta antia on etenkin sen kolmas ja viimeinen kappale:


Salapoliisi Petriina tuli siis nopeasti siihen tulokseen että "eräs homoseksuaali hännystelijä" on syyllinen. Tässä vaiheessa syyttävä sormi voisi siis vielä osoittaa jokaiseen kolmesta Huojuvat Homot -ryhmän jäsenestä, mukaanlukien Petriina itse.

Tosin Petriinan uskottavuus ei tietenkään ole Tuksun luokkaa. Petriinan mukaan kännykkä oli vain kadonnut, vaikka Tuksu itse kertoi että kaikki kännykät (paitsi se joka oli, öh, heitetty "hotellin toistasta huoneesta toiselle aitotalli keskitallin pihalle") oli varastettu. Näissä asioissa on pakko aina uskoa mielummin Tuksua koska muuten voi tulla luputiinista otsaan.

Myöhemmin Petriina vielä täsmensi asioiden kulkua:




Sinänsä hyvä huomata että kaikki osalliset kävivät nukkumaan heti aamiaisen jälkeen. Voi vaan kuvitella miltä se näytti kun Tuksu ja kolme huojuvaa homoa jyräsi hotellin aamiaispöytään monen tunnin ryyppäämisen ja sekoilun jälkeen...

Huojuvat Homot -tanssiryhmän kolmas satunnainen matkailija avautui samaisesta aiheesta hieman Petriinan jälkeen Facebookissa:


Tämä, eräänlaisena johtajana patsasteleva herrahenkilö saattaa omata hieman myöhäisen sytytyksen, mutta salapoliisina hän on eittämättä aivan Petriinan tasoa. Johtaja Virtanen ilmeisesti tietää (tai luulee tietävänsä) että syyllinen on sivuammatiltaan kampaaja. Voisiko hän tarkoittaa Olkalaukku-Juha Immosta, Tuksun tulevan lapsen homoisää, joka sattuu myös olemaan kampaaja? Johtaja Jonin uskottavuutta syö tosin se seikka että kukaan runkkausvideota netissä promotoiva taliaivo ei voi olla täysin järjissään.

Tällä välin Tampereen poliisivoimat olivat ilmeisesti ottaneet yhteyttä Tuksuun, siinä kahden aikaa yöllä niinkuin poliiseilla yleensäkin on tapana:


Eli poliisit siis soittivat Tuksulle yöllä, joten koko mysteeri on näinollen selvitetty, ja Immonen joutuu vankilaan loppuelämäkseen ja Tuksu saa ilmaiset verot. Vai onko asia sittenkään noin? Aiemmin Tuksu muistutti Juliaa siitä että hänet saa nyt kiinni vain sähköpostiosoitteesta. Herääkin siis kysymys että mihin ne poliisit sitten soittivat? Taikamaken manauslinjalle josta on suora yhteys Tuksun aivokoppaan, vaiko mitä?

Mikä onkaan lopullinen totuus? Saako maailma ikinä selville sitä että mitä oikein tapahtui tamperelaisen hotellin sviitissä sillä aikaa kun esiintyvä taiteilija Tuksu otti ansaittuja kauneusunia?

Vaikuttaa pahasti siltä että kukaan tästä älykkökolmikosta ei ole ottanut huomioon sitä mahdollisuutta että hotellihuoneessa riehui se sama satakiloinen vaaleahiuksinen Hunks-tanssija, joka yritti tappaa Kooma-Julian eräiden juhannuskekkereiden päätösnumerona vuonna 2011. Tämänkaltainen "mustasukkaiusuus rikos" kuuluu kyseisen ammattirikollisen pravuureihin.

Homma on todennäköisimmin mennyt jotenkin tähän tapaan: ensin freekkinelikko on saapunut keikalta aamuyön tunteina hotellille. Siinä on sitten jatkettu iltaa erilaisten päihdyttävien aineiden tahdissa ja hotellihuone oli mennyt ihan suoraan paskaksi kun porukalla oli ruvettu näkemään pikku-ukkoja.

Olkalaukku-Immonen on todennäköisesti erkaantunut ydinnelikosta, varmaan siinä vaiheessa kun rymyryhmä lähti nautiskelemaan hotelliaamiaista vähän ennen aamuseitsemää. Voisiko olla että Immonen mahdollisesti tapasi Holiday Inn'in aamiaispöydässä jonkun varteenotettavan suga daddyn ja lyöttäytyi tämän seuraan peppupanon ja rahalahjoituksen toivossa? Immonen sitten ilmeisesti meni herättelemään Tuksun ruususen unesta joskus kahden ja kolmen välillä ja sen jälkeen oli helvetti irti.

Immonen on saattanut ensin yrittää vierittää syyt Petriinan niskoille koska, öh, miesten välillä on ennenkin tainnut olla jotain skismaa siitä että kuka saa nuolla Tuksun persettä useimmin. Petriina, ilmeisesti Johtajan avustuksella, kuitenkin onnistui kääntämään tilanteen: kaksi vastaan yksi, eli Immosen vika.

Tilanteen dramaattisuutta kuvaa se, että Immonen on poistanut Tuksun kontaktilistaltaan Facebookissa.

Vai onko mahdollista että Arto rikolliskavereineen kävi Tampereella ja murtautui huoneeseen sillä aikaa kun Tuksu ja kaksi (tai kolme) huojuvaa homoa nukkuivat sikeästi krapulaa loitolle?

Freekkiä. Hotellin toistasta huoneesta toiselle aitotalli keskitallin pihalle. Siis oikeasti. Arton vika.

No comments:

Post a Comment