Monday, March 4, 2013

Tuksu vastaan Homot!

Suomen South Beachillä eli siis Jollaksessa pörrätään tällä hetkellä niin sekavissa merkeissä ettei mitään rajaa! Ex-homon ex-kihlattu Johanna "Tuksu" Tukiainen purki aidon kihlauksensa Rautanyrkki-Juhaan huomattuaan vihdoin että tämä on eheytymätön "ruskeanreijän ritari," käyttääkseni Tuksun omaa ilmaisua entisestä mielitietystään. Samassa hujauksessa Huojuvien Homojen koko miesvahvuus likvidoitiin suoraan glamourin ytimestä ja heistä tuli kateellisia ja varastelevia hinttejä. 

Aina asiallinen Tuksu tiedotti jälleen asioiden kulusta Facebook-sivullaan: 


Siis että joku "tuntematon uskovainen nainen" soitti ja kertoi nähneensä näkyjä Huojuvista Homoista? Ja kyseessä oli tietenkin "tosi asiallinen puhelu," eikä suinkaan Tuksun oman mielikuvituksen tuote... 

Sen verran itse Rourkekin tuntee psykedeelisiä kemikaaleja ja niiden vaikutusta aivotoimintaan että tietää kaikenlaisten "näkyjen" ja muiden hallusinaatioden tulevan tavalla tai toisella ihan suoraan näkijän omasta kokemusmaailmasta. Se, että tämä "uskovainen nainen" olisi nähnyt näkyjä kolmen itselleen tuntemattoman henkilön, tässä tapauksessa pahamaineisen "homokolmikon," tekosista tai aikeista on yhtä todennäköistä kuin se että jonain päivänä joku miljonääri vie Tuksun vihille Miamissa. 

Sen kyllä voi uskoa että koruja ja muuta krääsää katoaa aina ihan älyttömästi kun Tuksu ja Kooma-Julia haahuilevat ympäri kyliä tuhannen päreissään, mutta että sitten pitää jokaisen helyn "katoaminen" vierittää jonkun siipihomon syyksi, se on sitä Tuksun paljon hehkuttamaa leffaelämää parhaimmillaan. 

Ja se että Tuksulle tärkeitä lääkkeitä on kadonnut on ihan päivänselvää, varsinkin nyt kun Julia on palannut takaisin Jollakseen Tukholmasta/sairaalasta. Juliahan tunnetusti kittaa vaikka partavettä kunhan saisi edes pienen pöhnän päälle. Siis sen edellisen päälle. Niinkin paatuneelle pilleripäälle isosiskon lääkevarastolla asiointi ei ole temppu eikä mikään...

Lukijoille tehtävä: jos Prinsessa Petriina tulee kadulla vastaan Tarina Tarantello-koru kaulassa niin riuhtaiskaa se äkkiä pois ja toimittakaa Takilatie Kasiin ASP. Uskon että Tuksu antaa löytöpalkkioksi vähintään sylitanssin ja napanöyhtää, mutta jos oikein hyvin (huonosti) käy niin löytäjä saa kutsun Jollashovin sisätiloihin ja Julian vällyjen väliin. 

Julia se jaksaa katsella kauhuelokuvia. EVVK ja hik.

Tuksu palasi viime viikonloppuna taas Atikristuksen pääkallonpaikalle, eli Tampereelle. Huimaavan kansainvälisiltä ja taatusti Pappamuratin siunaamilta riettauksilta ei säästytty tälläkään kertaa.


Tuksu siis ilmeisesti ihan tosissaan tavoittelee Suomen julkkishistorian kuvottavimman tyrkyn titteliä! Ylläolevassa kuvassa on kaikki niin väärin kuin vaan voi olla, mutta sehän ei ole Tuksulle mitään uutta.  

Miten pahasti täytyy ihmisellä viirata päässä että menee julkiselle paikalle nuolemaan omia ryntäitään? Siis oikeat stripparit on tietysti erikseen, ja Tuksua ei sellaseksi voi mieltää vaikka tulisi luputiinista otsaan. Ja tuo pötsi on kyllä ihan Miamin mitoissa. Siellä on näet yhtä pyöreitä rantapalloja biitsit väärällään. Ei ihme että Tuksu aina muistaa kertoa kuinka Urbaanin legendan mielestä hänen (siis Tuksun) pitäisi lähteä Jenkkeihin ja vähän äkkiä koska siellä hänen tapaisiaan sekopäitä luultavasti arvostetaan enemmän kuin Suomessa... 

Kokonaisuuden kruunaavat yleisössä seisoskelevat klassiset herrasmiehet joita Tuksun ryntäät eivät tunnu kiinnostavan. Kyseessä oli ilmiselvästi pahamaineisen homokolmikon salaliitto ujuttaa katsomo täyteen ruskeanreijän ritareita.

No comments:

Post a Comment