Monday, February 18, 2013

Vuosisadan kihlajaiset!!

Rourken blogi paljasti jo viime viikolla sen että Johanna "Tuksu" Tukiainen on aikeissa mennä kihloihin. Kyseessä ei todellakaan ollut mikään uutisankka, vaan Tuksu ihan oikeasti meni kuin menikin oikeasti kihloihin, siis oikeasti! Että siitäs sait, Arto! 

Sitkeistä huhuista huolimatta Tuksu ei kuitenkaan mennyt kihloihin Joonas Tukiaisen ja Gucci Manen kanssa vaan neidon rakkauden objektiksi päätyi viime kädessä hänen hovikampaajansa Juha "Toy Boy" Immonen. Joonas ja Gucci toimittivat hovineitojen virkaa samalla kun Juha porukan alfauroksena rengasti Tuksun ja mitä ilmeisemmin ratkaisi paljonpuhutun munanpuute-probleeman yhdellä täsmäiskulla. Harhaanjohtaja Joni Virtanen oli sullottu jääkaappiin koko toimituksen ajaksi, ja Kooma-Julia nukahti ennen aikojaan. 

Lauantaina onnensa kukkuloilla koikkelehtiva Tuksu teki seuraavanlaisen paljastuksen Facebook-sivullaan:


Mikäs siinä? Ei paskaakaan, hieno juttu, Tuksu! Ja tärkeintä on se, että toisin kuin Arto, Tuksu ei todellakaan ole sekaantunut mihinkään alaikäisiin. Toy Boylla on tarpeeksi ikää asioida Alkossa aina kun Tuksun pullot tyhjenevät. 

Seuraavana aamuna Tuksu vielä täsmensi asian laitoja melkein bloginpituisella Facebook-päivityksellä:


Siis näkeehän sen nyt kuka vaan että Immonen on tosi SEKSIKÄS kundi jolla on ihanat paksut huulet!! Vähempienkin ansioiden varaan on rakennettu kestäviä avioliittoja, joten nyt voi sanoa että Tuksu on todellakin iskenyt rakkauden kultasuoneen. Juhan rinta on suuri ja voimakas, että sori vaan Arto... 

Hääsuunnittelu on mitä ilmeisimmin jo hyvällä alulla, ja Julia-sisko on luvannut maalata hääparille upean potretin josta ei tule glitteriä ja raamatunlauseita puuttumaan! Artoa ei tietenkään kutsuta paikalle, koska tämä meni kiusallaan kihlaamaan jonkun alaikäisen vaikka hemaiseva 34-vuotias Tuksukin olisi ollut tarjolla! 

Rourken Fuengirolan kirjeenvaihtajan mukaan Pappamuratti on onnesta soikeana, ja aivan syystä: vihdoin löytyi joku joka on mitä ilmeisimmin valmis ottamaan Tuksun taloudellisesti harteilleen. Ja Juhalla riittää harteita niinkuin Pohjanmaalla riittää lääniä. Pappamuratti on myös innoissaan siitä että hänen tuleva vävypoikansa, toisin kuin Arto, on mitä ilmeisimmin täysi hetero ja sodomiittejä joka solullaan vihaava tosi-MIES joka vetää jumalanpilkkaajia lättyyn harva se päivä. 

Koska saamme jälleen lukea Tuksun olevan siunatussa tilassa? Siis oikeasti? Ja mahtaakohan Arto koskaan selvitä Tuksun kihlauutisten aiheuttamista traumoista? Kumpi saa enemmän munaa, vaimo vai aviomies? Mitä jos Juha taas katoaa Kanarialla homobaariin ilman vaimoaan? Kuka nauraa demonisesti?

Huominen on aina tulevaisuutta.

Immonen on tekijämies myös keittiössä. Taustalla hotellihuoneen raiskannut Prinsessa.
(Huom. kuvaa EI ole käsitelty millään tavalla)

No comments:

Post a Comment