Friday, February 15, 2013

Tuksun kosto on karmea!!


Neuvosto-Suomen Lapista kantautuu aivan käsittämättömiä uutisia!! Johanna "Tuksu" Tukiaisen ainoa oikea ex-mies Arto Länsman on mennyt kihloihin parikymppisen naisen kanssa. Arto suunnittelee jo muuttoa naisen kotiseudulle ja ainakin lähitulevaisuus näyttää hyvältä.

Miten se on edes mahdollista että hampaaton Lapin kuristajaruutana Arto pääsee kihloihin puolta nuoremman naikkosen kanssa vaikka hemaiseva Johanna Tukiainen kärvistelee edelleen sinkkuna ja valittaa Facebookissa munanpuutetta?! Hemaiseva Johannahan on käynyt 78 eri maassakin, että rahkeitahan Johannalla riittäisi vaikka minkälaisiin kihlajaisiin, mutta silti kolmen maan kävijä Arto ehätti edelle ja ihan maaliin asti! 

Epävirallisten kuulohavaintojen mukaan Takilatie kasissa kihistään tällä hetkellä niin kovaa kiukusta että sen voi kuulla Hertsikan Helmen pihalle asti, mutta moiset ilkeät huhut ovat ihan varmasti silkkaa panettelua. Tuksu ei ikinä ole yhtään katkera; pois se Pyhästä Tuksusta joka on mm. Amnesty Internationalin jäsen Facebookissa. Tuksu tietää oman arvonsa, ja sen että Miamissa rikkaat sedät muistelevat vieläkin Tuksun pantavaa lätinäpeppua vesi kielellä ja miekka tanassa.

Iltahuora-portaalin luottosopuli Kupsu soitti tietysti heti asian tiimoilta Jollashoviin ja Tuksu avuliaasti valotti Arton kihlojen taustaa:

"Tämä (kihlaus) on varmasti kiusantekoa minua kohtaan."

Nonni, nyt kaikki palaset loksahtivat paikoilleen ja homma on pihvi. Koko kihlasirkus on tietysti massiivinen kiusausoperaatio jolla Arto yrittää vielä kerran päästä ex-vaimonsa palavan rakkauden kohteeksi. Tarkoitus on tietysti saattaa Tuksu ensin mustasukkaiseksi ja sitten paljastaa koko homman olevan vain näytelmää jotta Tuksu huomaisi että kyllä Arto kelpaisi muillekin mutta rakastaa kuitenkin vain ja ainoastaan ihanaa Johannaa. 

Hah, kuinka tyhmä Arto luulee Tuksun olevan? Kaikkihan tietävät että Tuksu kirjoitti neljä laudaturia (eikä yhtään vähempää) ja kouluttautui yö-meikkaajaksi kuuluisan Chuck Norriksen meikkikoulussa huippuarvosanoin! Kaiken sen lisäksi Tuksu osoitti suunnatonta älykkyyttä ottaessaan eron miehestä joka löi itseään viinipullolla päähän ja nauroi demonisesti! Tuksu on nuori, kaunis ja älykäs, eikö se nyt jo mene jakeluun!?

Arto ketkutteli viekkaasti tiensä ilmaiseksi naimisiin Tuksun kanssa ja joi monta ilmaista viinaa Tuksun julkisuuden piikkiin. Moisten hirmutekojen jälkeen säällisempi mies menisi loppuelämäkseen luostariin mietiskelemään Tuomas Akvinolaisen teologiaa, mutta Arto Länsman ei ole yhtään vähempää kuin piru itse! Kiusallaan menee kihloihin jonkun hupakon kanssa, siis mikä on ongelmasi, Arto Länsman? 

Tuksu on tottakai täysin selvillä Arton aikeista, ja Jollashovin kellarin komentoyksikössä onkin jo kehitelty perusteellinen vastahyökkäysoperaatio. Tämä on tietysti ns. "highly classified information," niinkuin Julia sanoisi sujuvalla Amerikan englannillaan, mutta Rourken blogi on saanut selville tiettyjä yksityiskohtia tulevasta. 

Suunnitelma on seuraavanlainen: Tuksu on aikeissa mennä kihloihin Joonas Tukiaisen ja Gucci Manen kanssa yhtäaikaa Las Vegasissa. Iltahuoran Kupsu tulee olemaan paikalla, niinkuin tulevat olemaan myös vaarallisen kaunis sisko Julia "Coma" Tukiainen sekä Tampereen katastrofiviikonlopun selvittelyn jälkeen rehabilitoitu Olkalaukku-Immonen. Hitaasta sytytyksestä tunnettu Johtaja Joni Virtanen tulee edustamaan Salon seudun Dolls-yksikön johtoporrasta. Joonas ja Gucci sujauttavat sormukset Tuksun paksuihin nimettömiin kellon lyödessä kaksitoista ja Vegasin taivaalle ammutaan neljä tuhatta pinkkiä ilotulitetta samalla kun koko kylä riemuitsee ihan kakspilkkukakkosissa. (2.2) 

Ja Arto kärsiä kärvistelee feikkimorsiamensa kanssa jossain Nokialla. Siis Nokialla, tajuuttekste?

Nerokkaampaa kostoa ei olisi voinut keksiä kukaan muu kuin kaunis Johanna Tukiainen! Tuksu itseasiassa upottaa kaksi laivaa yhdellä hedelmäveitsellä, sillä Lappeenrannan suohirviö PeePeetä ei ole kutsuttu mukaan bileisiin, ihan tarkoituksella. Helsinki CSIn pullonpyöritystutkimuksissa kävi ilmi että Tampereen hotellihuoneenraiskauksen takana olikin katala gangsteri Prinsessa PeePee. Tuksun passia ei uiteta vessanpöntössä ilman raskaita seuraamuksia!!

Arto on ihan täysi näätä, mutta Johanna Tukiainen jos kuka tietää että miten näätien kanssa toimitaan. Ei armoa vaan tiukkaa tykitystä Facebookissa ja täyttä segghsiä keikkalavoilla kautta Suomen! 

Tuksu on taas valmis kyykyttämään Artoa.

No comments:

Post a Comment