Tuesday, February 12, 2013

Munaa Tuksulle ja heti!!!

On jokseenkin rikollista että Hugh Herner ei ole kutsunut Johanna ja Julia Tukiaista asustelemaan kanssaan Los Angelin kuuluisaan Playmansioniin, tai ehkä onkin kutsunut mutta posti ei ole tullut perille, tai jos on tullut niin Immonen tai Arto on varmaan sabotoinut koko homman! Oli miten oli, joku kuitenkin on möhlännyt ja pahasti, sillä kaikki tietävät että Tukiaisen siskokset kuuluvat jenkkiläistyylisen klamourin ytimeen ja sen kirkkainpaan keskiöön. 

Jaa ette usko vai?

No annetaan kuvamateriaalin puhua puolestaan:

Pornosisarukset vuosimallia 2013
Ylläoleva kuva on aivan täydellinen todiste Dolls Sistersien jenkkiläisestä sex appealista ja vaikka mistä muusta sellaisesta josta Suomessa ei tajuta yhtään mitään! Kooma-Julialle on juuri laitettu tököttiä alahuuleen, ja Tuksu yrittää panna paremmaksi tökötti + herpes -kombinaation voimin. En tiedä mitä eläintä Tuksu muistuttaa, mutta Tsernobylin metsissä sellaisia elelee. Julia taasen on kuin etelänavalta kameran eteen riuhtaistu juoppo eskimo.

On suoranainen ihme että molemmat naiset (?) ovat edelleen sinkkuja vaikka useat sadat jenkkiläiset ja ruotsalaiset liikemiehet ovat ilmeisesti tunkeneet Tuksun, öh, sähköpostin täyteen treffikutsuja. Kai sieltä hakijoiden joukosta nyt joku uunoeemeli löytyisi joka olisi valmis kustantamaan siskosten satuelämää? Mutta ei näytä löytyvän. Arton vika kun pääsi ilmaiseksi naimisiin. Nyt kaikki muut miehet ovat pelko perseessä sen suhteen että heille kävisi yhtä hullusti. Mikään ei tietenkään ole koskaan Tuksun vika. 

Viime yönä Tuksu oli jälleen elämän perimmäisten kysymysten äärellä:


Missä mättää kun käpymaan miehet eivät millään anna munaa hemaiseville Tukiaisen siskoksille? Pääsiäinenkin tulee kovaa kyytiä, mutta munaa ei vaan irtoa vaikka kuinka Tuksu ja Julia moppaisivat baarien lattioita ja heittäisivät herjaa Facebookissa.

Juuri päättynyt Savon keikkakiertue meni ihan melkein täydellisesti: yhtään ambulanssia ei ilmeisesti tilattu, ja keikat alkoivat keskimäärin vain muutaman tunnin myöhässä. Ei ole vielä tietoa siitä mihin kuntoon Dolls Dancers -tanssiryhmä jätti hotellihuoneen, mutta asiasta liikkuu erinäisiä huhuja internetin kateellisilla keskustelupalstoilla. 

Dolls Dancers -tanssiryhmässä on nyt "CEO," "sale manager," ja "johtaja." Organisaatioon kuuluu siis pelkkiä esimiehiä eikä yhtään työläistä; kaikki pääsevät pullistelemaan, ja vaikka Tuksu viime kädessä kerääkin rahat omiin taskuihinsa niin kukaan ei valita ja koko poppoo saa ryypätä. Jos Antti Kurhisen isosetä Tsaari Nikolai olisi aikoinaan ratkaissut itänaapurin sosiaaliset ongelmat yhtä nerokkaasti kuin Tuksu niin kukaan ei tietäisi Leninistä tänäpäivänä mitään. 

1 comment: