Sunday, March 30, 2014

Tuksu ja sen mies!


Tuksu näytti näädille närhen munat ja hankki miehen! Totta se on: Johanna "Tuksu" Tukiainen on rakastunut. Iltahuora-portaalin paparazzi Rourke otti kuvan Tuksusta ja hänen sydämensä valitusta ihan järjettömän lemmenyön jälkimainingeissa. 
Julkisuuteen antamassaan lausunnossa Tuksu ilmoitti että neekerit sinänsä ovat alempirotuisia, mutta heidän joukossaan on myös hyviäkin yksilöitä kuten Puff Daddyn kaltaiset räppärit joilla on miljoonan dollarin lukaalit Los Angelesissa. Ei tarvitse olla kummoinenkaan salapoliisi päätelläkseen että kuvassa esiintyvä klassinen herrasmies on tietysti Puff Daddy itse! 

"Tää on ihan mieletöntä, Juliakin sanoi edesmenneissä sanoissaan että mä löydän rikkaan miehen ja Arto joutuu vankilaan," Tuksu kihertää onnellisena.

Tuksu ja Puff ovat tunteneet jonkin aikaa, mutta tunteet syvenivät eilen kun pariskunta tapasi toisensa baarissa. Useita satoja tunteja kestäneiden keskustelujen jälkeen Tuksu huomasi taas saavuttaneensa oman miestasonsa. 

Nyt Suomeen on saatu taas kansainväliset mittapuut täyttävä julkkispari! Täällä härmässä ei olekaan nähty yhtä kuuluisaa parivaljakkoa sitten Rennyn ja Geenan! Puff tulee tosin jatkamaan menestyksekästä räp-uraansa Yhdysvalloissa, ja Tuksu aikookin muuttaa Puffin lukaaliin heti maanantaina. 

Kuvasta näkyy myös että Benzo-mopsi on aivan onnesta soikeana. 

1 comment:

  1. Olikos tuossa uutimessa päiväys, vai oliko unohtunut ! Tämähän tapahtui laalaa maassa 1.4. 20. 14 !

    ReplyDelete