Thursday, November 6, 2014

Nyt on Mammamuratin vuoro valehdella roskalehdessä!

Kun Julia Tukiainen tempaistiin Jahven toimesta ylös taivaan prinsessaksi niin Suomen tyrkkyskeneen jäi pisaranmuotoinen aukko. Sitä paikkaamaan on nyt ilmaantunut peräti kaksi uutta Tukiaista, ärhäkkä Jasminae-keiju ja rahan hallitsija Marja joka myös Mammamurattina tunnetaan.

Uusimman Seven Days Magazinen kannessa Mammamuratti nillittää, "NETTIVIHA MURSI JULIAN MIELEN." Koko juttu on täyttä propagandaa alusta loppuun, mutta olen valikoinut siitä tarkastelun alle muutamia sitaatteja jotka haisevat erityisen pahalle.

Suoran toiminnan naisena Mammamuratti lataa näädille faktat pöytään:

"Julia ei tehnyt itsemurhaa. Hän ei ottanut lääkeyliannostusta. Eikä hän koskaan käyttänyt huumeita."

Vaikka Julia ei ehkä tehnytkään itsemurhaa sanan suppeassa merkityksessä niin Sikajuhlilla kaatohumalassa annettu lausunto "mä en halua elää tälläistä elämää," puhuu karua kieltään. Lääkeyliannostuksista Julia ei tiennyt mitään, hänen ongelmansahan oli nimenomaan aliannostukset, etenkin mitä insuliiniin tulee. Jos Julia olisi kiltisti annostellut insuliininsa kokeneen kosmetologin täsmällisyydellä niin hän saattaisi hyvinkin olla vielä elossa, mutta kun paksu isosisko repi aina puoliväkisin sairaalasta keikkailemaan niin kaikki muut prioriteetit jäivät taka-alalle. 

Mitä huumeidenkäyttöön tulee niin Mammamuratti joko a) yrittää huijata lukijoita tai b) on täysidiootti. Julia myönsi itsekin poliisille käyttäneensä amfetamiinia ainakin Taikuri Kopposen juhannusjuhlilla, ja saipa Julia tuomionkin lääkeainerikkomuksesta roudattuaan jotain rohtoja Thaimaasta Suomeen. Oliko Julia kenties myyntiaikeissa liikkeellä, vai omaan käyttöönkö niitä troppeja tuotiin? Maijamin videolla Julia nappaili Udin tahdittamana jotain pillereitä, ja ottaen huomioon että Tunkki on kertonut kuinka hyvää kokaa niillämain oli tarjolla niin varmaan Julia sai siitäkin osansa. 

"Ulkomailla heillä oli parempi olla. Näin tyttöjen glamourelämää Miamissa, missä he viettivät paljon aikaa. He löysivät amerikkalaiset poikaystävät, jotka tapasin. Upeita kartanoita, hienoja autoja ja luksusveneitä, Marja sanoo." 

Jaa, että ihan amerikkalaiset poikaystävät? Tunkillahan oli jo Sika-Mika kihlattuna Suomessa, mutta mitäs pienistä sivuseikoista. Hyvä vaan että glamouria piisasi ja luksusveneet puksuttivat, mutta huumeita ei tietenkään käytetty... eihän Mammamuratin kiltit uskovaiset tyttäret nyt sellaisiin turmion tuhoaineisiin koskisi. Poikaystäviä sitävastoin oli riittämiin ja tytöt tekivät hyvää tiliä. Harmi vaan että Udi ei jättänyt vaimoaan Tuksun takia, ja Julian tyttöystäväkseen ostanut Shawn muisti lopulta että escortit laitetaan pihalle ennenkuin ne juurtuvat pylvässänkyyn kiinni. 

Yleensä ihmisillä on "parempi olla" ollessaan lomalla kun siellä ei useimmiten tarvitse miettiä työasioita tai muita maailman murheita. Ei silti ettäkö Tunkki ja Julia mistään työasioista tietäisivätkään, baareissa moppaamista ei lasketa, mutta noin yleisestiottaen lomalle lähdetään relaamaan ja siellä on tarkoitus olla kivaa. 

Yksi asia on erityisesti jäänyt harmittamaan Mammamurattia:

"En koskaan ehtinyt ostaa Julialle iPhonea, jota hän niin kovasti toivoi."

Niin, Juliallahan oli joku puhelin jolla niitä ambulansseja soitettiin paikalle aina kun sokeriarvot heittelivät siellä kolmenkympin tuntumassa. Olisiko rikkaiden iPhone nyt parantanut asiaa? Joku insuliini-app olisi varmaan piikittänyt Juliaa asianmukaisesti ja ajallaan? 

Kun Julialle ja Tunkille tuli riitaa eräänä kohtalokkaana joulukuun iltana niin Tunkki takavarikoi Julian puhelimen ja lähti homokampaaja Immosen kanssa homobaariin riehumaan. Tuhannen päreissä konttaillut Julia jäi yksin Jollakseen ilman puhelinta jolla olisi voinut soittaa apua. Kolme päivää myöhemmin Mammamuratti saapui Jollakseen ja silloin oli jo liian myöhäistä. Tunkki oli tietysti teillä tietymättömillä ja sai kuulla rakkaan parhaan siskonsa menehtymisestä puhelimitse. Herääkin kysymys, soittiko Mammamuratti Tunkille juuri siihen puhelimeen jonka Tunkki vei Julialta?

Kun Mammamuratti on nyt itsekin astunut tyrkkyjulkisuuteen niin nettivihan nimissä täytyy sanoa että Mamman kannattaisi hankkia huultentäytteet ASP. Nuo allaolevan kuvan mitättömät mummohuulet eivät takuulla saa Maijamin barrakuudia liikekannalle. Nyt kun Pappamuratti on ihan täydessä psykoosissa niin Mamman kannattaisi kalastaa uusi sponssi, etenkin kun Tunkki tulee aiheuttamaan rahahuolia ihanalle perheelle vielä vuosiksi.

Tavis päässyt Seiskan kanteen.

No comments:

Post a Comment