Thursday, November 6, 2014

Jullena yhtä helvettiä!

Kun kaikkien tuntema glamourtanssija Johanna "Tuksu" Tukiainen, tästä eteenpäin Tunkki, Tuoksu tai Tunkio, oli jotain viisi vuotta niin Tukiaisen perheessä kävi visiitillä haikara suoraan Miamista. Siihen asti Tunkki oli ollut tottunut siihen että perheen yksioikeutetun silmäterän palli oli varattu hänelle. Kuinkas sitten kävikään? Julia-vauva alkoi saada huomiota, ja sehän oli tietysti kaikki Tunkilta pois. 

Pikakelauksella eteenpäin semmoinen parikymmentä vuotta. Juliasta oli tullut pidempi, kauniimpi ja suositumpi kuin Tunkiosta. Tunkki puhkui pyhää vihaa Juliaa kohtaan, mutta päätti pitää tuntonsa omana tietonaan koska koki että Juliasta voisi olla hänelle jotain hyötyä. Sitten Tunkio tajusi jotain: Juliaa on helpompi pompotella jos sen ensin juottaa umpitunneliin. Kun Tunkki päätti perustaa eroottisen tanssiryhmän niin Juliasta tuli tietysti sen jäsen ennenkuin häneltä edes kysyttiin. 

Kun Julian kanssa mentiin terdelle niin Tunkki sai jämämiehet siinä missä Julia nappasi aina sen söpön merkonomin jolla oli geeliä tukassa ja feikki-Rolex kädessä. Sika-Mika oli jämämies, joka varmaan itsekin tajusi että Julia kiinnostaa nuoremmat ja laihemmat miehet. Mika lähti suosiolla Tunkin matkaan ja hetkellisessä mielenhäiriössä kihlasi tämän jotain Thaimaan viinoja juotuaan. Sika-Mika ei kuitenkaan unohtanut Julian pantavaa peppua, ja aina kun Tunkin omatunto soimasi syrjähyppyjen tai muiden sekoilujen takia, Mika sai luvalla pelehtiä Julian kanssa. 

Miamin lomilla Julia oli Tunkin pääasiallinen myyntiartikkeli. Kun Julialle laittoi pakkelia naamaan, piukat ja tiukat asut päälle ja alkoa kurkusta alas niin aina alkoi tapahtua. Välillä setämiehiä oli jonoksikin asti kun kaikki halusivat Juliaa. Siitä sai Tunkkikin osansa, ja mimmit tekivät hyvää tiliä. Joskus Tunkki tosin kihisi suoraan raivosta kun Julia ei muistanut tai halunnut ottaa maksua seksistä. 

Julian rakkauselämä oli värikästä sorttia. Jarkko ja Markus olivat Julialle kaksi hanipöötä yli muiden. Hyvän alun jälkeen Jarkosta kuitenkin kuoriutui pahamaineinen kanyylimurhaaja joka sujautti jotain huumaavaa ainetta Tunkin kanyyliin tämän ollessa malariapöpön kourissa sairaalassa. Markus oli sensijaan pelkkä rassaaja, ja sai jäädä koska hän "ei ollut meidän arvoisemme," kuten Tunkki sanoi suorassa tv-lähetyksessä. Tollukkagalleria on pullollaan kuvia edellämainitusta kaksikosta, 

Edellämainittujen jamppojen lisäksi Julialla oli muutamia lyhyempiä suhteita jotka ovat jääneet näätäkansan kollektiiviseen tietoisuuteen. Otto oli unelmien mies siihen asti kunnes Julia söi Oton juustot yönälkään, se oli Otolle liikaa ja Julia jätesäkkeineen lensi ulos ovesta. Facebook-Hannun kanssa Julia oli menossa naimisiinkin vaikka pariskunta ei ollutkaan tavannut naamatusten. Ruotsissa turvalukkospesialisti Magnus oli valjastettu Julian poikaystäväksi ilmeisesti Murattilan perheen toimesta, mutta sekään juttu ei toiminut koska jos Tunkilla ei ole poikaystävää niin ei Juliallakaan saa olla. 

Julian viimeisenä kesänä isänmaan Ari, entinen juoppo, yritti avittaa Juliaa raittiille vesille. Suhde toimi loistavasti siihen asti kunnes Tunkki päätti romuttaa sen ja hetkessä Arista kuoriutuikin kontrolloiva kusipää. Julia tietysti tyhmyyttään uskoi koko jutun ja Ari sai jäädä. 

Eräänä joulukuisena iltana kolme janoista showtaiteilijaa löivät tyhjät päänsä yhteen ja päättivät muuttaa Havaijille. Operaation yksityiskohdista tuli kuitenkin jotain närää ja kaksi kolmesta lähtivät Jollaksesta ovet paukkuen kohti Helsingin yöelämää. Diabeettisen kooman partailla haahuillut Julia jäi kotiin pelaamaan pasianssia koiralauman kanssa.

Julia kutsuttiin taivaan kotiin samalla kellonlyömällä kun Tunkki läimäisi Immosta avokämmenellä suupieleen homobaarissa. 

Sika-Mika ja Julia vanhoina hyvinä aikoina.

No comments:

Post a Comment