Monday, November 24, 2014

Nyt meni paavien syntymävuodet uusiksi!

Ennen vanhaan tyrkkyjulkun täytyi joko tapella jossain juottolassa tai hypätä ruotsinlaivalta mereen ja toivoa että joku näkee jotta sitten asiasta kirjoitettaisiin seuraavan päivän lehdessä. Nykyään tyrkyt voivat mokailla Facebookissa ja kansa saa nauraa tyrkyn idioottimaisuudelle ihan reaaliajassa. Tyrkkyilyn ja paskajulkisuuden ihan uusiin sfääreihin vienyt Johanna "Tuksu" Tukiainen on tästä häikäisevä esimerkki.
Omien sanojensa mukaan Tuksu pänttäsi teologisen tiedekunnan pääsykoekirjoja niin hartaasti että muisti kaikkien paavien syntymävuodetkin! Eihän niitä olekaan kuin miljoona! Ergo, Tuksu on kaiken muun erityisosaamisensa ohella myös täysinoppinut tuholoogi ja uskonasioiden auktoriteetti vailla vertaa. Jos Tuksu sanoo että "eivat kaikki paase sinne aitiopaikalle," siis taivaaseen julkkiksia tapaamaan niin pakko sen on olla niinkuin Tuksu sanoo.

Tosin tuonpuoleinen on tuskin mikään paratiisi ainakaan Patrick Sway'lle (Swayzelle?) jos siellä joutuu kuuntelemaan Kooma-Julian lässytystä... "Moi, mhikä shun nimi on? Eiku mhä tiiän, shä oot se Phätrik Sveitshi! Iik, hik, mä oon nähnyt ainaki khaikki shun leffat, mun phikkuveli poltti mhulle sun leffoja ceedeelle. Shä oot thosi komee, ootsä shinkku? Ai, hik, etsä phuhu suomee, no ei haittaah, mhulla on kauniit shilmät, eiksh oo? Plääh plääh plääh..."

Mutta asiaan. On vaikea kuvitella että ylläoleva Facebook-päivitys on 36-vuotiaan naisen käsialaa. "Julia tapaa talla hetkellä taivaassa maailmantahtia?" Newsflash Tuksulle, Julia on tällähetkellä mullissa Malmilla eikä missään hiivatin julkkisbileissä. Eikä taivas olisi taivas ollenkaan jos siellä joutuisi hengailemaan Kooman kaltaisen tohvelieläimen kanssa.

Mammamuratti (tai "Mammamuratti") on myös ollut aktiivinen Facebookissa:
Että Udiko oli "avioerossa" ja "Johanna eli tosiaan luxuselämää sen ajan?" Noh, asiasta voi olla montaa mieltä. Toisen näkökulman mukaan Udilla oli/on kakkoskämppä jonne on voinut viedä vosuja Robin-vaimon selän takana, ja Tuksun "luxuselämä" oli juuri sellaista maksetun naisen epätodellisuutta.

Itse kukin niitä Tuksun Miami-videoita katsellut voi päätellä että oliko se väljästi kalustettu kerrostaloasunto Udin perheen koti, vai irstaan äijän kutuboksi jonne kukkakauppias on kärrännyt halpaa naisseuraa silloin kun vaimo on ollut esim. kylpylälomalla tai vanhempia katsomassa.

Hiivatin Udi meni sitten kuitenkin perumaan "avioeronsa" ja Tuksun luxuselämä päättyi kuin ladon seinään. Mikä oli ongelmasi, Udi? Eikö hemaisevan Johannan lätinäpylly ollutkaan mitään? Ja jos Udi oli "avioerossa" niin miten oli Tuksun laita? Tuksuhan oli itse kihloissa Sika-Mikan kanssa samaan aikaan. Kihlaushan purkautui vasta sen jälkeen kun Mika oli löytänyt Udin ja Tuksun sekstailuvideot. Mitä Mammamuratti on siitä mieltä?

Vaikka onkin oletettavaa että Tuksu niinsanotusti pölli äitinsä facebook-tilin puolustaakseen itseään niin silti Mammamuratin viimeaikaiset avautumiset maistuvat jokseenkin epätoivoisen idiootin haahuilulta. Ihania illallisia ja upea talo my ass!

Ja vielä Tuksulle kiperä kysymys: mikä olikaan paavi Urbanus neljännen syntymävuosi ja onko hän tällä hetkellä "aitiopaikalla" bailaamassa Julian ja Patrick Swayn kanssa?

No comments:

Post a Comment