Friday, February 13, 2015

Can't Fight This Feeling! Rakastavaiset jälleen yhdessä!


Ystävänpäivä eli sujuvalla amerikanenglannilla suoraan Valentine's Day on vuoden romanttisin juhlapäivä. Se on päivä jolloin rakkauden jyvät erotetaan akanoista ja vain kaikkein hemaisevimmille kaunottarille löytyy sponsori. Tipellä on Tapensa, Sofialla on peilikuvansa, ja Pamela Andersonilla on varmaan myös joku upea mies.

Seksitanssija Johanna "Tuksu" Tukiaisen sponsoriksi on aina tunkua. Monet kansainväliset herrasmiehet tavoittelevat Tuksun vähintäänkin sofistikoitunutta seuraa, ja valinnan vaikeus joskus jopa yllättää, mutta yksi näistä lemmen ritareista on kuitenkin yli muiden: Juha Immonen, joka Olkalaukkunakin tunnetaan. Tuotuaan kultaa ja mirhamia Albertinkadulle Juha sai Tuksulta siunauksen toimia tämän ystävänpäivädeittinä.

Juhalla ja Johannalla on itseasiassa paljon yhteistä. Kummallakin on päihdeongelma ja fyllinkiä naamassa. Molemmat enemmän tai vähemmän työskentelevät ns. show-alalla jossa vain lahjakkaimmat ja vahvimmat yksilöt löytävät paikkansa auringossa. Juha tykkää mustista Amerikan koripalloammattilaisista, Johanna tykkää mustien Amerikan koripalloammattilaisten rahoista ja taloista. Juhalla on myös monen vuoden kokemus Tuksun hovikampaajan haastavasta roolista, ja mm. yhdessä tehdyt etelänmatkat ovat myös lujittaneet näiden kahden suhdetta.

Tuksu ja Juha olivat viettämässä ystävänpäivän etkojen etkoja Albertinkadun residenssissä yhdessä toisen hovikampaajan, Joel Tokoin kanssa. Yhtäkkiä Tuksun päässä välähti: olisi tosi makeata lähettää niinku jotain vittuilua Harhaanjohtaja Joni Virtaselle jonka kanssa Tuksulla oli taas vaihteeksi sukset ristissä.
Tuollaisen kuvan julkaiseminen SeiskaLivessä osoittaa kuinka hyväsydäminen Tuksu oikeasti onkaan. Johtaja Joni nyt varmaan itkee itsensä uneen likaisessa pahvilaatikkoasunnossaan kun hemaiseva Brätz-nukeksikin luonnehdittu Tuksu voitti sodan Juha Immosen seurasta, sydämestä ja sielusta. Siitäs sait, Joni, mokoma valejohtaja, mitäs menit kuiskuttelemaan Tuksun korvaan herkkiä sanoja rakkaudesta. 

Mitä tuohon itse kuvaan tulee niin voi olettaa että Tuksu on vetänyt aivan samoja kamoja kuin Immonenkin, mutta Tuksun turnauskestävyys onkin ihan omaa luokkaa. Tuksulla on niin monen vuoden kokemus päihteidenkäytöstä että hän voi olla aivan tuhannen aineissa eikä sitä ulkopuolinen saata edes heti huomata. Sitten taas jos Tuksulla naksahtaa päässä isovaihde päälle niin ulkopuolisten on parempi pysyttäytyä kaukana Tuksusta joka saattaa hyökätä kimppuun apinan raivolla ja koko 85-kilon elopainonsa avittamana.

Jokatapauksessa on selvää että tuollaisten kuvien laittaminen Seiskan sivulle on omiaan kiillottamaan Tuksun jo entisestään häikäisevää sädekehää ja statusta Suomen julkkispiirien ehdottomana kiintotähtenä. Ei ihmekään että ihmiset ovat Tuksulle kateellisia tämän menestyksestä ja leffaelämästä. 

Tässä maailmassa ei mikään ole täysin varmaa, paitsi se että tänä yönä Juha kiihottuu Tuksun ylitsevuotavasta eroottisuudesta ja pariskunta laittaa sukupuolielimensä yhteen sellaisella intensiteetillä että noin yhdeksän kuukauden päästä Suomen kansa voi juhlistaa uuden kuninkaallisen syntymää. Kauan eläköön Kuningas Evita Julia Angelique Rourke Tukiainen-Immonen! 

No comments:

Post a Comment