Wednesday, February 11, 2015

Tuksu vastaan Illuminaatit!!


Johanna "Tuksu" Tukiainen on päättänyt pelastaa ihmiskunnan ennenkuin hänet julmasti teljetään tyrmään - yhtä syyttömänä kuin ne kaikki vangit joiden puolesta Tuksun rahallisesti tukema Amnesty International puhuu!

Kun Tuksu ja hänen rakastettunsa "Johtaja" Joni Virtanen katsoivat taannoin Madonnan konserttivideota niin taulu tippui seinältä vaikka se oli sinne kivenkovaan naulattu. Konsertissa esitetyt paholaisen merkit ja muut kolmiot saivat aikaan sellaisen ketjureaktion että tukkajeesuskin sai tilapäisen geelihalvauksen. Kaiken takana on niinsanottu Illuminaatti josta monet eivät tiedä, mutta onneksi meillä on Tuksu joka muutenkin tietää vähän kaiken melkein kaikesta.

Tuksu itseasiassa kirjoitti aiheesta blogin SeiskaLiven sivulle, ja se on kokonaisuudessaan niin herkullinen makupala että jätettäköön se tänne myös jälkipolvien iloksi:


Siis Illuminaatti on ns. maailmantähtien salaliitto (Z Jay, DJ Cowboy whatever...) ja että dollarin setelissä lukee "IN TRUST WE GOD."

Homma toimii jotenkuinkin tähän tapaan: jos Kim Kardashian haluaa netota pari ylimääräistä miljardia niin hän soittaa Madonnalle joka laittaa Yhdysvaltain keskuspankissa printterit laulamaan ja tulostaa Kimin haluamat rahat pikana. Jotta devalvaatio, jota valvoo Mickey Rourke, ei nakertaisi liikaa Illuminaattien omia sijoitussalkkuja niin kaikki saavat automaattisen bonuksen (timanttikaivos mieheen ja naiseen tai oma saariryhmä Tahitilta jne.) ja Rihanna lähettää armeijan Sudaniin valtaamaan uusia öljykenttiä alkuasukkaiden käsistä. Oli itseasiassa ilmeisesti Rihannan idea että dollarin kääntöpuolelle tulee kolmion (joka hieman myös pyramidilta näyttää) kuva, jotta ihmiset sitten saisivat arvuutella että mikä sen kuvan tarkoitus onkaan.

Partaveitsen terävästä älystään tunnettu Tuksu esittääkin erittäin relevantin kysymyksen: "miksi juuri tahan Illuminaattiin kuuluvilla maailmantahdilla on niin paljon katsojia ja kavijoita?"

Tuksun klassikkobiisin Lööppijulkkiksen singleversiolla on vähän päälle satatuhatta katsojakertaa YouTubessa, mutta Lady GaGan Bad Romancea on luukutettu samasta osoitteesta yli 600 miljoonaa kertaa. Kääk! Mitä täällä oikein tapahtuu? Salatietäjä Pentti Saarikoski oli samojen kysymysten äärellä 60-luvulla, mutta vasta Tuksu on uskaltanut tuoda nämä asiat massojen tietoisuuteen.
Muillakin Illuminaateilla on satoja miljoonia katselukertoja YouTubessa. Onkin siis oletettavaa että Kola-Ollista, Chocolate Rain-tyypistä ja irvistelevistä apinoista tuli Illuminaatteja juuri YouTuben kautta.

On ilmeistä että Tuksun tuleva oikeudenkäynti on silkkaa näytöstä, ja tuomio on annettu jo etukäteen. Tuksu on aivan suoraan Illuminaattien salaliiton uhri. Rihanna ja Madonna ihan silkkaa kateuttaan päättivät että oman maan nainen Tuksu on aivan liian kaunis, nuori ja älykäs saadakseen niin paljon huomiota ja YouTuben katselukertoja osakseen ilman osallisuutta minkäänlaiseen paholaisen palvontaan!?

Niinpä salaliitto oli valmis: Illuminaatti lähetti hedelmäveitsen Sika-Mikalle, ja koulutti Arton lyömään itseään viinilasilla päähän. On myös oletettavaa että eläinsuojeluviranomaiset ja näädät ovat mukana tässä katalassa juonessa jonka avulla Tuksu yritetään nyt lopullisesti hiljentää.

Mutta ei onnistu, Illuminaatit, totuus ei pala tulessakaan!! Tuksu on teitä kaikkia kauniimpi, fiksumpi ja paksumpi.

No comments:

Post a Comment