Saturday, August 5, 2017

Paskat syndet, Tuksu!

Kielilläpuhuja/seksitanssija/pölvästi Johanna "Tuksu" Tukiainen on viettänyt 39-vuotissynttäreitään tänä vuonna pidemmän kaavan mukaan. Vaka vanha Tuksumöinen tietää että jokainen syntymäpäivä voi olla se viimeinen, joten otetaan ilo irti silloin kun siihen on mahdollisuus, hyvällä maulla tietty.

Bileet saivat glamourin alun kun päihtynyt Tuksu yritti päästä Viking Linen laivalla Tukholmaan, mutta kateelliset satamavartijat käännyttivät tämän vedoten johonkin mitättömään porttikieltoon jota ei ennenkään ole otettu niin vakavasti. Tuksu luonnehti tapahtunutta "sadistiseksi teoksi" ja Tuksun ihmisoikeusjuristi valmisteleekin jo tapauksesta keissiä suoraan Haagin välittömään läheisyyteen.

Tuksu kuitenkin sai kuin saikin ruinattua äidiltään Marja "Gerard Depardieu" Tukiaiselta lisärahaa uuteen laivalippuun ja roskaväen kuskaamiseen erikoistunut Silja Line toimitti Tuksun kapsäkkeineen seuraavana päivänä suoraan Ruotsin Tukholmaan ilman suurempia lisäkonflikteja. Mölli-Olli hukkui jossain matkalla, mutta sehän ei Tuksun synttärifiilistelyjä hidastanut.

Bileet siirrettiin alunperin Sollentunaan siksi että Tuksulla ei ole Suomessa yhtään ystävää joka olisi vapaaehtoisesti saapunut paikalle, ja aikataulua jouduttiin venyttämään myös naapurimaassa koska Mammamuratti ei saanut organisoitua juhlavieraita esikoistyttärensä syntymäpäiville. Ensimmäiset kolme-neljä päivää Tuksu bailasi vaan Pappa- ja Mammamuratin kanssa, mutta lopulta paikalle saatiin kuitenkin joku hihaton hyvänpäiväntuttu ja neljäs sisko Joelkin palasi viimein kotiin Miamista jossa tämä oli ollut Tuksun synttäreitä paossa.

Jossain välissä Tuksu myös kehitti itselleen sulhasen, ja hääpäivä ja paikka sovittiin samalta seisomalta. Tuksu olikin sovitellut hääpukuja orjansa Veijo Lallin laskuun jo pitkään. Sulhasen identiteetistä ei ole varmaa tietoa joten voimmekin vain aprikoida kuka mahtaa olla tuo onnen poika joka Tuksun rengastaa.


Kaiken absurdiuden huippu saavutettiin viimeistään siinä vaiheessa kun Tuksu (tai luultavammin joku hänen lakeijoistaan) kiharsi kakkuun tägätylle barbille kiharat tukkaan. Tuksu halusi ehdottomasti barbille kiharat jotta se muistuttaisi enemmän päivänsankaria. Voimme vaan kuvitella sitä bakteerien ja muun ryönän määrää joka kerääntyi kakun pintaan kiharrusoperaatiossa, mutta mitä pienistä.


On kuitenkin selvää että totaaliseen autenttisuuten Tuksu ei pyrkinyt sillä barbin keskivartaloa ei ole mitenkään kuorrutettu ja käsivarretkin näyttävät ihmeen kapeilta ollakseen Tuksun.

Tuksu ilakoi saaneensa synttärilahjaksi isältään Markku Tukiaiselta "vanhan, alkuperäisen Raamatun." Voimme vaan arvailla mistä Taikamake sai kyseisen opuksen karvaisiin käsiinsä, mutta pitkään jo on ollut huhuja siitä että Sollentunasta olisi suora linja ylimmille taivaskanaville. Ehkä Jumala itse lähetti kyseisen Raamatun Tuksulle jotta henkien erottelemisen ja kielilläpuhumisen armolahjoilla varusteltu Tuksu voisi jatkaa revangeliointimissiotaan traktaatit kourassa myös tulevaisuudessa.

Kaikenkaikkiaan ihan paskat synttärit, Tuksu. Ei jatkoon.

Takkutukka pusukala, eikun Tuksuhan se siellä skoijailee.

No comments:

Post a Comment