Saturday, August 5, 2017

Rourken arkistojen helmiä

Muistattekos sen kun Justin Bieber istahti samaan pöytään Niko Nousiaisen kanssa? En muistanut minäkään ennenkuin aloin tutkailemaan arkistojeni aarteita.


Hyvä että meillä on Sofian ex-Niko kun muuten ei tiedettäisi mitään Justinin pöytätottumuksista saatikka siitä että Justin pössyttelee jotain lääkärin määräämää.

Takavuosina Dollsit kävivät keikkakiertueella mm. Seinäjoella. Siellä ei kaikki kuitenkaan mennyt aivan putkeen, kuten aikalaisraportista voimme lukea.


Onneksi Tuksuilla on aina ollut vankat tukijoukot, etunenässä nenäkäs Marjamuratti joka tietää paljon asiasta kuin asiasta.


Monesta asiasta tietää myös Tuksun ex-kihlattu Juha Immonen.


Immonen ei valitettavasti ole halunnut avautua Julian lopunaikojen yksityiskohdista, mutta se on sinänsä ymmärrettävää koska kaikki tietävät että Tuksun kosto on karmea.

Otetaan välillä vähän punkkua niin juttu luistaa.


Nonni, nyt on menovettä maha täynnä.

Tuksu ei ole koskaan vieroksunut miesseuraa, ja Pappamuratin alastonkuvat napsinut Marko Luhtalakin on päässyt työstämään Tuksua, tosin homma ei mennyt ihan putkeen.


Vähemmästäkin hermo menee, mutta että liian herkkä muna. Tässä alkaa itsekin ymmärtämään Tuksun traagista elämää.

Arkkiatri avautui joskus vielä Tuksun ensimmäisen avioliiton hääyön tapahtumista. Stoori on monelle kokeneemmalle näädälle tuttu, mutta uudemmat Tuksu-fanit saattavat saada tästä jonkun naurunremahduksen irti.


Hyvä että Pappamuratti on perinteiden mies, muuten vuosisadan rakkausavioliitto olisi mahdollisesti epäonnistunut jo alkumetreillä.

Petri Prinsessan hakkeroimat ja sittemmin nettiin vuotamat yksityisviestit Tuksun ja Kooman välillä ovat jo näätälegendaa.


"Eikä näin vanhaa ja läskiä persettä halua enää kukaan ostaa?" Sinänsä harvinaista että Tuksu olisi koskaan ollut noin rehellinen mitä omaan viehätysvoimaan tulee. Taisi tulla myös myönnettyä se että raha on Tuksulle aika suuri motivaattori mitä miesjuttuihin tulee. On aina ollut.

Mitä vielä? Laitetaan tähän loppuun vielä vähän maistiaisia Jollaksesta suoraan moguli Haapmanin näppikseltä.


Näihin kuviin, näihin näätätunnelmiin. Laitetaan lisää arkistojen helmiä joku päivä. Näitä riittää.

No comments:

Post a Comment