Saturday, August 12, 2017

Selibath!!! Ööööörrrrrrrghhhh!!

Tuksulla oli taas vauhdikas viikko, siis lähinnä Facebookissa jos ei muuten. Bloggarin "työtä" etsivä Tuksu tuli taas kirjoittaneensa paljon FB-sivulleen Jeesuksesta ja maailmanlopusta, mutta erityisesti tämä allaoleva postaus on sitä klassista Tuksua. Ihan tuli tippa linssiin lukiessa.


Siis Tuksuko muka on "elänyt viimeiset 5-vuotta selibaatissa." Onko nyt varma että yksikään ukonretale ei ole päässyt tuikkaamaan melaansa Tuksun karvavisaan viimeiseen viiteen vuoteen? Ei taida olla. Mieleen tulee heti se reisitaskumies, Emmanuel ja ne muut Hawaijin deitit, joku jalkapallopaitaan sonnustautunut afrikkalainen, ja se toinenkin tummanpuhuva HJK-futari joka osoittautui kuitenkin liian nuoreksi Tuksulle. Noista äijistä on kuvamateriaalia, ja voi vaan olettaa että Tuksun palveluksista on saanut nauttia muutkin, hulluja kun riittää Suomessa.

Siis "Jumala on LUVANNUT minulle kunnon miehen?" Aika painavasti ilmoitettu, varsinkin kun tuo LUVANNUT on laitettu ihan isoilla kirjaimilla. Jumalan on paras pitää lupauksensa, muuten ei hyvä heilu. Kaikki tietävät että Tuksu tekee vihapäissään vaikka mitä hullua, ja siinä saa exät ja enkelit kyytiä kun Tuksu on sotajalalla.

Täytyy tosin toivoa että häät toteutuvat koska "40kg painava puku" Tuksun päällä on varmaan aika koominen ilmestys. Toivottavasti Mammamuratti hommaa golf-kärryn häihin koska muuten morsianta ei saada paikasta toiseen kovinkaan helposti. Tuksu vetää muuten aika Nassun ässän hihasta ilmoittaessaan että "olen saanut paljon kosintoja Libanonista." Miksi ihmeessä kukaan edes tietäisi Libanonissa Tuksun olemassaolosta? Ja miksi sikäläiset äijät olisivat niin kahjoja että kohkaisivat Tuksun perään, kai sieltä löytyy likaisia väkivaltarikollisia vähän lähempääkin?

Ja tuolle "selibath" sanalle nauraa libanonilaiset hevibänditkin.

Libanonin äijien kosinnoista huolimatta Tuksulla kuitenkin on jo sulhanen nalkissa, tai toisin sanoen "one man has booked Weddings for us for the next summer." On ihan selvää että tämä "one man" on Tuksun aisankannattaja Velli, koska oikeasti ei ole muitakaan vaihtoehtoja, ja jos Tuksulla todellakin olisi joku varteenotettava klassinen herrasmies haavissa niin sitä olisi kuulutettu nyt jo toreilla ja turuilla. Tuksu häpeää Velliä, mutta pitää tätä rahoittajanaan kun ei kelpaa kenellekään muulle.

"However there is almost one year time; so.............financial security is important for me: but if there is no love," toisin sanoen Tuksu sysäsi häät ensi kesään ihan tahallaan jotta nyt on taas vuosi aikaa tuhlata Vellin rajoja ja etsiä sitä oikeaa. Rakkaus ilman tekoja on kuollut Veijo Lalli. Ihan takuu-Tuksua se että vaikka häät onkin jo varattu ensi kesäksi niin silti Tuksu laittaa mukaan sähköpostiosoitteensa jos joku Velliä parempi vaihtoehto mahdollisesti saattaisi lämmetä ajatukselle Tuksun kanssa treffailusta.

Ihan toista asiaa. Sofia Jessica ilmoitti viikolla muuttaneensa Lontooseen. Sofia muutti jo aiemmin tänä vuonna Los Angelesiin mutta tuli kuitenkin takaisin paluulipulla Suomeen. Kun Los Angelesissa ei ollut sijaa Sofialle niin piti tyytyä Lontooseen, vaikka senkin suhteen herää jos jonkinlaisia epäluuloja Rourken kouliintuneissa aivolohkoissa.


Sofia ilmoitti Iltalehdelle että "hän voi tehdä päätyötään eli nettivalmennusta myös Lontoosta käsin." Tirsk. Tulee ihan mieleen ne Skype-treenarit joiden tehtävänä oli polttaa Tuksun vatsamakkarat tietokoneruudun välityksellä. Ei tullut siitäkään kesää, ja vähän sama fiilis on Sofian projektien kanssa. Tosi söpöä, ellei vähän säälittävää, että Soffan "päätyö" on "nettivalmennus." Oikea uraohjus tämä meidän Sofia Jessica.

Loppuviikkoon mennessä Sofia oli kuitenkin joutunut tarkentamaan lausuntojaan ja Iltalehti kertoi että Sofia onkin nyt vasta aikeissa muuttaa Lontooseen.


Sofian mukaan sinne suurkaupungin humuun lähtee joku Bea loppunimi Toivonen josta Rourke ei tiedäkään mitään. Rourken blogi tulee kuitenkin vastaisuudessakin pitämään suomalaiset ajantasalla mitä Soffan liikkeisiin ja nettivalmennukseen tulee. Häh, Soffa, etpäs päässytkään musta eroon noin vaan, tyrkky!

No comments:

Post a Comment